Kaartje2go

kaartje2go kinderfeestjeNaast geboortekaartjes teken ik natuurlijk ook wel eens iets anders, zowel in opdracht als op eigen initiatief. Ik vind het leuk om kaarten te ontwerpen; het is een beperkt vlak, en het moet een mooi geheel worden. Toch niet iets anders dan een ‘losse’ illustratie. Alles wat ik teken (of fotografeer!) en niet bij Dadada past, gaat door naar de collectie van Kaartje2go. Dit is een website waar je kaarten (online) kunt maken, en laten versturen. Het werkt eenvoudig (en is zo leuk om te doen!) en ze hebben een enorme collectie. Van Dadada vind je er trouwkaarten, uitnodigingen, rouwkaarten, felicitatiekaarten, succes-kaarten, en eigenlijk nog veel meer. Zo maak ik elke kerst een nieuwe collectie kerstkaarten, zowel voor de zakelijke markt, als voor de particulier (die zijn veel leuker, want minder formeel).
Naast illustraties bied ik ook kaarten aan met foto’s. Meestal met bloemen, omdat dat een andere liefhebberij van me is. Bloemen uit eigen tuin.
Ik kan een ontwerp vrijwel altijd wel kwijt bij Kaartje2go, er zijn enorm veel rubrieken; van kerst- tot paaskaarten, van dieren- tot bloemenkaarten, van beterschaps- tot verhuiskaarten, en alles daar tussenin.
Dadada heeft ook veel uitnodigingen ontworpen voor kinderfeestjes, er zit vast iets leuks voor je bij!

En hier Dadada’s Top 10 van meest verkochte kaarten bij Kaartje2go.nl:

lief-hartendief kaartje2go egeltje kaartje2go good luck kaartje2go light-flower kinderkaarten-trex  kaartje2go rouwboom kaartje2go kinderfeestje kaartje2go shoppen kaartje2go piraat kaartje2go tropische bladeren

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie