Werkwijze schilderijen babykamer

schilderijen babykamerstap1: Keuze maken

kies een bestaande serie schilderijen uit voor de babykamer, of kies voor de mix als je zelf een combinatie-serie wilt maken. De combinatie die je wilt geef je aan bij het bestelformulier. Je kunt per serie aangeven welke kleur je wilt.
Als je een andere achtergrondkleur wilt, bijvoorbeeld een kleur die al voorkomt in je babykamer, dan kun je een staaltje opsturen. Voeg dan, naast de serie, het artikel  ‘eigen kleurstaal’ toe aan je winkelwagen. Je stuurt vervolgens je staaltje op naar Dadada (kiekstraat 149, 1087 GT Amsterdam). Je kunt natuurlijk ook voor 2 kleurstalen kiezen!
Wil je nog een detail veranderen, bijvoorbeeld bruine beren in plaats van grijze, dan kan dat allemaal, geef het door, en we verwerken het in het voorbeeld.

stap 2: Voorbeeld

Wij maken een digitaal voorbeeld voor je met je gekozen kleuren en dieren. Meestal is deze meteen naar wens, maar een kleuraanpassing is altijd nog mogelijk.

stap 3: Afronding

Wij gaan aan de slag. Als je een staaltje hebt aangeleverd, benaderen we deze zo nauwkeurig mogelijk.
We schilderen met duurzame acrylverven. Na ongeveer 2 weken is je serie klaar. Je krijgt van ons dan een mailtje dat ze gepost zijn (postNL). Ze worden in bubbelplastic in een stevige doos verpakt.
Veel plezier ermee!