Werkwijze unieke geboortekaartjes

stap 1: mail

Voor een uniek kaartje neem je persoonlijk contact op, het liefst per mail. Je geeft door wat je wensen of ideeën zijn. Misschien heb je alleen nog maar een vaag beeld van wat je wilt, dat geeft niet, dan denkt Dadada met je mee.

stap 2: offerte

Dadada maakt een offerte, op basis van het idee, de techniek en natuurlijk de oplage (om een indicatie te geven; De ontwerpkosten liggen meestal tussen de 80,- en 100,- . Als er personen naar aanleiding van foto’s moeten worden getekend kost dat iets meer. (De  bijkomende prijs van de drukkosten staat vermeld bij de collectiekaartjes, bv 100 stuks voor 210.-)

stap 3: Productie

Als de offerte akkoord is, komen we terecht in de schetsfase; Dadada maakt wat schetsjes, meestal potlood, zwart wit, en stuurt die naar jullie op.

Als de juiste er bij zit, wordt deze verder uitgewerkt en ingekleurd. Na een akkoord op deze versie wordt de kaart grafisch gereed gemaakt voor het drukken. Je ontvangt altijd een pdf, en daarna altijd een gedrukt proefkaartje.

stap 4: Kindje geboren!

Wanneer de baby geboren is, stuur je ons de definitieve gegevens per e-mail. We sturen je een laatste pdf ter controle. Na akkoord worden de geboortekaartjes digitaal gedrukt.

Als je de enveloppen niet vooraf hebt gekregen, ontvang je die gelijk met de kaartjes. Als je voor 11.30 uur in de ochtend de gegevens doorgeeft, kan er nog diezelfde dag gedrukt en gepost worden, en heb je ze hoogstwaarschijnlijk de volgende dag al in huis!

Vragen? Stel ze aan Dadada!